Springfield Armory Forums banner
1 - 20 of 41 Posts

·
RETIRED MODERATOR
Joined
·
3,606 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So...what does everyone think of it...?!

Me...?!

I really like it...but the blue borders on everything else should go and make them match the header...

Make it all BLACK or shades of Grey Austin !! :cool:
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
I can only see the top half of the new logo. No matter what page I'm on.

I'm running Windows 7, Google Chrome.
 

·
Administrator
Joined
·
7,344 Posts
The new logo is fantastic !! Nice work Austin :)

I would also agree with Shooter, Black border for the forum would be a great addition
 

·
Administrator
Joined
·
1,859 Posts
I now see that Austin has changed the color format, which looks good. I still get a cut off logo on Chrome, and trying to enter using IE doesn't work at all.
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Fixed for me...and the logo and color scheme looks great.
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Nope, went all to heck again. I only see half a logo and the color scheme is kinda messed up.
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Windows 7...and Google Chrome.

Plus, several pics people are posting are not showing up. The one havasu posted earlier for one.
 

·
Administrator
Joined
·
7,344 Posts
We are having issues with the pic upload, I can not upload them either.

Are you still having issues, with the logo and border showing up?
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Yeah, but now the logo is way over to the left...with a black background.
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Actually, someone must have changed something. The logo is to the left, with black background...and NOT split in half.

Looks good.
 
1 - 20 of 41 Posts
Top